Следвайте Гласове в ТелеграмУкрайна я очаква трудна есен, тъй като международната

...
 Следвайте Гласове в ТелеграмУкрайна я очаква трудна есен, тъй като международната
Коментари Харесай

Кулеба: Украйна я чака трудна есен. Натискат ни все повече

 Следвайте " Гласове " в Телеграм

Украйна я чака сложна есен, защото интернационалната общественост от ден на ден клони към нуждата от осъществяване на договаряния за преустановяване на спора. Украинският външен министър Дмитро Кулеба съобщи това в изявление за украинския публицист Вадим Карпяк, написа ТАСС, представен от kritichno.bg.

„ Украйна я чака сложна есен “, цитира думите на Кулеба украинският вестник „ Страна “. – Ще бъде доста сложен политически сезон, предизвестявам всички, ще бъде сложна есен, в разнообразни страни по света се ускоряват гласовете, че [има] към момента проблеми, че са нужни договаряния “.

Според Кулеба „ това не идва от публични лица, само че тези гласове стават все по-силни “. „ Ще създадем всичко в границите на интернационалното право и наказателното законодателство, с цел да накараме тези гласове да заглъхнат “, акцентира министърът. Също по този начин, сподели той, през есента „ ще има доста тежки интернационалните срещи на върха, на които Украйна би трябвало да обезпечи количествено и качествено наличие на целия свят “.

Руската страна нееднократно е излагала позицията си по спора в Украйна на разнообразни равнища. Както съобщи по-рано представителят на съветското външно министерство Мария Захарова, Москва постоянно е била и остава отворена за дипломатическо решение на рецесията и е подготвена да отговори на в действителност съществени оферти, до момента в който киевският режим прекъсва и не разрешава договарянията с Русия.

Източници: ТАСС, kritichno.bg

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР